Scaleup Jobs

De mooiste kansen bij Startups en Scaleups in Utrecht

De nieuwste scaleup vacatures in Utrecht bij elkaar

Vacatures aan het laden. Even geduld...

De nieuwste scaleup vacatures in Utrecht bij elkaar

FAQ

 • Wat is Scaleup Jobs?
  Nederlands eerste en enige curated Startup en Scaleup jobboard. Wij plukken dagelijks de nieuwste vacatures van de carrière sites van Nederlandse startups en scaleups. Zo weet jij precies welke vacatures beschikbaar zijn. Wil je weten welke bedrijven? Bekijk de hele lijst.
 • Waar komen de vacatures vandaan?
  Onze vacatures komen allemaal direct van de carrière sites van bedrijven vandaan. Onze vacature bot wordt gevoed met onze handmatig gecureerde lijst met snel groeiende startups en scaleups in Nederland. Vervolgens bezoekt onze vacature-bot dagelijks deze carrière sites om te zoeken naar de nieuwste vacatures, en plaatst deze direct door.
 • Hoe selecteren jullie de startup en scaleup bedrijven?
  .
 • Welke bedrijven staan op jullie site?
  Dit overzicht laat alle bedrijven zien die in ons systeem zijn opgenomen. Jouw bedrijf ook in aanmerking laten komen om te worden toegevoegd? Bekijk onze aanmeld pagina.
 • Hoe verdienen jullie geld?
  Alle vacatures op Scaleup Jobs worden gratis doorgeplaatst van de carrière sites van startups en scaleups zelf. Bedrijven op onze site kunnen een abonnement afnemen om al hun vacatures beter onder de aandacht te krijgen d.m.v. onze distributie kanalen (zoals deze site, Sprout Jobs en meer).
 • Wie hebben Scaleup Jobs gemaakt?
  Twee ervaring ondernemers, waarvan Yvo de skills in webontwikkeling heeft en Aik is ingegraven in de startup recruitment wereld. Een top combo voor een innovatief job board initiatief.
 • Hoeveel zoekers bereiken jullie?
  .
 • Hoe voeg ik een vacature toe?
  Om als bedrijf in aanmerking te komen om vacatures te plaatsen moet jouw bedrijf tenminste aan twee van de volgende voorwaarde voldoen; (1) maximaal 5 jaar bestaan (2) maximaal 50 miljoen omzet (3) 25% toename in aantal werknemers afgelopen jaar en uiteraard een kantoor in Nederland gevestigd. Voldoe je daaraan en wil je dat jouw startup of scaleup vacatures ook op Scaleup Jobs komen? Neem dan contact op met onze selectie & sales team op we@build.amsterdam of bekijk onze aanmeld pagina.
 • Hoe pas ik een vacature aan?
  Vacatures komen direct van de carrière sites van de bedrijven zelf, en veranderingen worden binnen 24 uur vanzelf verwerkt. Toch wat mis? Stuur een email naar we@build.amsterdam.
 • Hoe kom ik met jullie in contact?
  Bekijk onze contact pagina of email direct naar we@build.amsterdam.