Vacatures aan het laden. Even geduld...

FAQ

 • Wat is Scaleup Jobs?
  Nederlands eerste en enige curated startup en scale-up jobboard. Wij plukken dagelijks de nieuwste vacatures van de carrière sites van Nederlandse startups en scale-ups. Zo weet jij precies welke vacatures beschikbaar zijn. Wil je weten welke bedrijven? Bekijk de hele lijst.
 • Waar komen de vacatures vandaan?
  Onze vacatures komen allemaal direct van de carrière sites van bedrijven vandaan. Ons vacature platform wordt gevoed met een handmatig gecureerde lijst met snel groeiende startups en scale-ups in Nederland. Vervolgens bezoekt onze vacature zoek-bot dagelijks deze carrière sites om de nieuwste vacatures te vinden, en plaatst deze direct door.
 • Hoe selecteren jullie de startup en scale-up bedrijven?
  Wij gebruiken een zogenaamde whitelist met Nederlandse startups en scale-ups die wij na een handmatige selectie hebben opgenomen in ons systeem. Deze bedrijven groeien snel en bieden daardoor interessant kansen.
 • Welke bedrijven staan op jullie site?
  Dit overzicht laat alle bedrijven zien die in ons systeem zijn opgenomen.
 • Hoe verdienen jullie geld?
  Alle vacatures op Scaleup Jobs worden via de carrière sites van startups en scale-ups zelf doorgeplaatst. Bedrijven op onze site kunnen een abonnement afnemen om al hun vacatures beter onder de aandacht te krijgen d.m.v. onze distributie kanalen (zoals deze site, Sprout Jobs en meer).
 • Wie hebben Scaleup Jobs gemaakt?
  Twee ervaring ondernemers, waarvan Yvo de skills in webontwikkeling heeft en Aik is ingegraven in de startup recruitment wereld. Een top combo voor een innovatief job board initiatief.
 • Hoeveel (be)zoekers bereiken jullie?
  In Maart 2020 hadden we een bereik van meer dan 6,000 werkzoekende. Neem contact met ons op voor de meest up-to-date data.
 • Hoe voeg ik een vacature toe?
  Om als bedrijf in aanmerking te komen om vacatures te plaatsen moet uw bedrijf tenminste aan twee van de volgende voorwaarde voldoen; (1) maximaal 10 jaar bestaan (2) maximaal 50 miljoen omzet (3) 25% toename in aantal werknemers afgelopen jaar en uiteraard een kantoor in Nederland gevestigd. Voldoen jullie daaraan en wilt u dat uw startup of scale-up vacatures ook op Scaleup Jobs komen? Neem dan contact op met onze selectie & sales team op yvo@scaleupjobs.nl of bekijk onze aanmeldpagina.
 • Hoe pas ik een vacature aan?
  Vacatures komen direct van de carrière sites van de bedrijven zelf, en veranderingen worden binnen 24 uur vanzelf verwerkt. Toch wat mis? Stuur een e-mail naar yvo@scaleupjobs.nl.
 • Kan ik Scaleup Jobs als mediakanaal opnemen?
  Wij bieden een programmable API aan om ons platform op te nemen binnen uw mediakanalen/ job board mix. Neem contact op om ons ook aan te sluiten.
 • Hoe kom ik met jullie in contact?
  Bekijk onze contact pagina of e-mail direct naar yvo@scaleupjobs.nl.